Loading...

OPLEIDING GEVAARLIJKE STOFFEN

Medewerkers die bij de behandeling van het vervoer van gevaarlijke stoffen zijn betrokken, zijn volgens de ADR 1.3 vervoersvoorschriften en ADR 2021 vanaf 1 juni en DGR 2021. Elke onderneming draagt ​​zelf de verantwoordelijkheid om deze opleiding voor haar medewerkers te verzorgen.

Bewustwording ADR

U kunt de bewustwording gevaarlijke stoffen uitbesteden door gebruik te maken van de opleiding die SDX Consultancy aanbiedt. Elke opleiding voldoet aan de wettelijke voorschriften en u wordt geïnstrueerd door een ervaren docent.

Er zijn specifieke mogelijkheden voor het volgen van bewustwording gevaarlijke stoffen, per modaliteit: weg, rail, binnenvaart, zee en lucht. Op verzoek kan de opleiding op eigen locatie of een centraal gelegen punt worden georganiseerd onder Corona richtlijn. Daarnaast is het mogelijk een gerichte functie-specifieke bewustwording op maat te maken, voor uw eigen branche. Bijvoorbeeld voor de transport-, chemische en medische sector. Op afstand trainingen te geven via online-seminars of awareness is een nieuwe mogelijkheid vanaf januari 2021.

Medewerkers dienen elke twee jaar de ADR-opleiding of bewustwording gevaarlijke stoffen te volgen. Het ADR of IATA-certificaat dat zij ontvangen is twee jaar geldig en erkend door de Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT).

uploads/2021/06/E-Learning-1110x452.jpg