Loading...

OPLEIDING GEVAARLIJKE STOFFEN

Medewerkers die bij het vervoer van gevaarlijke stoffen zijn betrokken, zijn volgens de ADR vervoersvoorschriften en DGR verplicht een bewustwording ADR te volgen. Elke onderneming draagt ​​zelf de verantwoordelijkheid om deze opleiding voor haar medewerkers te verzorgen.

BEWUSTWORDING ADR

U kunt de bewustwording of bewustmaking gevaarlijke stoffen uitbesteden door gebruik te maken van de opleiding die SDX Consultancy aanbiedt. Elke opleiding voldoet aan de wettelijke voorschriften en u wordt geïnstrueerd door een ervaren docent.

Er zijn specifieke mogelijkheden voor het volgen van een gevaarlijke stoffen opleiding, per modaliteit: weg, rail, binnenvaart, zee en lucht. Op verzoek kan de opleiding op eigen locatie of een centraal gelegen punt worden georganiseerd. Daarnaast is het mogelijk een gerichte functie-specifieke bewustwording op maat te maken, voor uw eigen branche. Bijvoorbeeld voor de chemische, medische en transportsector.

Medewerkers dienen elke twee jaar de ADR-opleiding of bewustwording gevaarlijke stoffen te volgen. Het certificaat dat zij ontvangen is twee jaar geldig en erkend door de Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT).

ADR-OPLEIDING.COM

Volg nu uw ADR online bewustwording gevaarlijke stoffen van DGO BV!

uploads/2022/04/DGO-1110x411.jpg