Loading...

ADR OPLEIDING GEVAARLIJKE STOFFEN ONLINE

Medewerkers die bij het vervoer van gevaarlijke stoffen zijn betrokken, zijn volgens de ADR vervoersvoorschriften en DGR verplicht een bewustwording ADR te volgen. Elke onderneming draagt ​​zelf de verantwoordelijkheid om deze opleiding voor haar medewerkers te verzorgen.

BEWUSTWORDING ADR

U kunt de bewustwording of bewustmaking gevaarlijke stoffen uitbesteden door gebruik te maken van de opleiding die SDX Consultancy aanbiedt in samenwerking met Dangerous Goods Online BV. Elke opleiding voldoet aan de wettelijke voorschriften en u wordt geïnstrueerd door een ervaren docent. https//adr-opleiding.com

Er zijn specifieke mogelijkheden voor het volgen van een gevaarlijke stoffen opleiding, per modaliteit: weg, rail, binnenvaart, zee en lucht. Op verzoek kan de opleiding op eigen locatie of een centraal gelegen punt worden georganiseerd. Daarnaast is het mogelijk een gerichte functie-specifieke bewustwording op maat te maken, voor uw eigen branche. Bijvoorbeeld voor de chemische, medische en transportsector.

Medewerkers dienen elke twee jaar de ADR-opleiding of bewustwording gevaarlijke stoffen te volgen. Het certificaat dat zij ontvangen is twee jaar geldig en erkend door de Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT).

ADR-OPLEIDING.COM

Volg nu uw ADR online bewustwording gevaarlijke stoffen van DGO BV!

uploads/2022/04/DGO-1110x411.jpg