Loading...

LEVENSMIDDELEN VERVOER

Heeft uw klant bijvoorbeeld interesse in een nieuw product en wilt u een levensmiddel of bevroren sample toesturen? Of er foto's moeten worden gemaakt door de fotograaf, voordat het nieuwe product in het assortiment wordt opgenomen? Voor al het voedselvervoer hebben wij een oplossing. Aan levensmiddelen vervoer worden hoge eisen gesteld. Vaak is een bederfelijk product en moet het gekoeld of gevroren worden geïmporteerd. Daarbij moet aan de hygiënecode HACCP- richtlijnen worden voldaan. SDX BV is zowel ISO9001 als ISO 22000 gecertificeerd en beschikt over de juiste middelen voor het transport van uw levensmiddelen aan deze hoge eisen te laten voldoen.

HYGIËNECODE (HACCP) RICHTLIJNEN

Bij het ophalen, verpakken en vervoer van uw levensmiddelen, werken wij volgens de richtlijnen van de hygiënecode (HACCP). Dit betekent dat wij voedselveilig omgaan met uw product. SDX BV beschikt over de juiste middelen voor het transport van uw levensmiddelen aan deze hoge eisen te laten voldoen volgens de nieuwste wet- en regelgeving 2021.

GECONDITIONEERD VERVOER 

Uw producten kunnen gekoeld en diepgevroren worden verstuurd met behulp van koel- en vrieswagens, of met isolerende verpakkingen op coldpacks en droogijs. Wilt u uw levensmiddelen geconditioneerd en gedurende het gehele transport op een constante temperatuur of droogijs versturen, dan bieden wij u graag onze verschillende vervoersoplossingen aan.

Indien kunnen wij de levensmiddelen tijdens het geconditioneerd vervoer, zoals droogijs-zendingen of op koelelementen, monitoren door een gevalideerd temperatuurlogger bij te voegen. U ontvangt dan gemeten temperatuur in een temperatuur grafiek. Alle temperatuurregistraties en validaties worden bijgehouden en gevalideerd volgens ISO22000 normering.

uploads/2021/04/cake-pops-1110x740.jpg