Loading...

LUCHTVRACHT VERVOER

Luchtvrachtexpediteurs zijn de intermediairs tussen klanten en luchtvaartmaatschappijen. U kunt als klant niet rechtstreeks bij de luchtvaartmaatschappij boeken, dit moet altijd via een luchtvrachtexpediteur die is aangesloten bij IATA (International Air Transport Association).

SDX Luchtvrachtexpediteur

Net als het wegtransport bemiddelen luchtvrachtexpediteurs tussen de klant en verschillende vervoerders (in dit geval luchtvaartmaatschappijen). Maar de luchtvrachtagent doet meer, hij kan ook de goederen verzekeren, zoals het opmaken van douanedocumenten en zorgen voor de juiste opmaak van de luchtvrachtbrief (luchtvrachtbrief). Zo zorgt hij er bijvoorbeeld ook voor dat de vracht op tijd wordt opgehaald en afgeleverd bij de luchtafhandelaars op Schiphol. Een goede luchtvrachtagent kiest op veel punten de juiste luchtvaartmaatschappij. Hij moet rekening houden met de gewenste levertijd en controleren of de luchtvaartmaatschappij ruimte heeft voor de vlucht die hij wil boeken.

Als onafhankelijk logistiek intermediair werkt SDX BV uitsluitend samen met diverse betrouwbare luchtvracht partners wereldwijd.

uploads/2021/04/vliegtuig-landen-1110x648.jpg