Loading...

BIOLOGICAL SERVICES

Door samenwerking tussen SDX BV en Bio-Bottle.com uit Nieuw-Zeeland is er in 2014 een unieke dienstverlening tot stand gekomen, biological services. Hierdoor is het mogelijk om een uitgebreid assortiment speciaal ontwikkelde medische gevalideerde geconditioneerde verpakkingen en droogijs aan te bieden en medisch transport te verzorgen onder alle mogelijke condities.

Alle Bio-Bottle producten zijn 100% recyclebaar en door het toepassen van nieuwe technologie is het gebruik van droogijs niet per se nodig, onder andere voor bestemmingen waar naartoe geen droogijs zending mag worden verstuurd. Het transport met deze medische verpakkingen valt niet onder gevaarlijke stoffen vervoer, bij droogijs is dit wel het geval. Op aanvraag kan ook een validatierapport worden verkregen voor de Bio-Bottle medische verpakkingen.

U kunt alle producten bekijken in de Bio-Bottle webshop.

 

TRANSPORT ZONDER DROOGIJS

De nieuwe revolutionaire Bio-Bottle medische gevalideerde verpakkingen zijn speciaal gemaakt voor het transport van klasse UN 6.2 stoffen van de categorie A en B; biologische stoffen of klinisch chemische samples van laboratoria, ziekenhuizen, klinieken en andere instellingen.

Tevens zijn deze medische verpakkingen de grootste druk geteste en UN goedgekeurde verpakkingen op de wereldwijde markt. Zonder gebruik te maken van droogijs is het nu mogelijk om zendingen tot 100 uur gevalideerd op de juiste temperatuur te houden met de Bio-FreezeUltra-Freeze of Max-Freeze

Met deze medische verpakkingen worden uw zendingen onder dezelfde condities verstuurt als zendingen die op droogijs zijn verpakt.