Loading...

KLINISCHE, MEDISCHE EN DIAGNOSTISCHE LOGISTIEK

Logistiek en vervoer van medische monsters, zoals: clinical trials, bloedbuisjes, ziekenhuismateriaal en overig materiaal. De logistiek en transport van dit materiaal is wettelijk gereguleerd. SDX bespaart u tijd, geld en kans op boetes. U kunt dit simpel oplossen door medische logistiek uit te delen aan SDX. Denk aan ADR en IATA-opleiding, advies, logistiek, transport, droogijs, UN-verpakkingen van geconditioneerde en temperatuur gereguleerde opslag.

COVID-19 TRAILS

Covid-19 testen, klinische trials, bloedbuisjes, ziekenhuismateriaal en ander clinical trail of kankerstudies zijn wettelijk gereguleerd.  Volgens ADR en wet- en regelgeving worden deze stoffen geclassificeerd in de klasse 6.2. Er is in het DGR / ADR / IATA een vrijstelling voor bepaalde stoffen, namelijk UN3373 Biologische stof categorie B. Dat geldt ook voor het verpakken en versturen van Coronatesten. 

SDX bespaart u tijd, geld en kans op boetes.

U kunt dit simpel oplossen door de medische logistiek uit te delen aan SDX BV. Alle zorg wordt u direct uit handen genomen door ons. Denk aan medisch transport, opslag, handling, douaneformaliteiten, verpakken, gevalideerde en medische verpakkingen, polystyreen dozen, droogijs en temperatuurloggers .
 

VERPAKKEN, OPLEIDEN EN TRANSPORT VAN UW KLINISCHE TRAILS 

Er zijn wettelijke regels verbonden aan het behandelen, verpakken en vervoer van COVID-19 testen, dat staat vermeld in het ADR en Wet vervoer gevaarlijke stoffen. Zo moet een afgenomen SARS-CoV-2 test worden geclassificeerd als UN6.2 vrijstelling UN 3373 worden verpakt volgens P650.

Voor verschillende modaliteiten, volgens ADR, IMDG-code en IATA. Specialisme ligt op het gebied van transport, medische verpakkingen, opleidingen en advies. Wij kunnen u informeren over het classificeren van pathologisch materiaal, clinical trail, diagnostisch materiaal of overige biopten samples. Alle zorg voor uw geconditioneerde, droogijs, farmaceutische, klinische trails, medische trails, gevaarlijke stoffen wordt u uit handen genomen.

Aan het vervoer zijn regels verbonden, bijvoorbeeld zoals de opmaak van een correct vervoersdocument of een vrachtbrief met de juiste informatie te vermelden. Ook een dient een geteste sealbag 95 kPa druk en absorptie materiaal te worden gebruikt voor het verpakken en een degelijke buitenverpakking te worden gebruikt zoals een bijvoorbeeld zoals een UN3373 medical pack van SDX.

 

uploads/2021/04/clinical-trail-3840x3747px-1110x1083.jpg