Loading...

MEDISCH VERVOER

Vooral als het gaat om infectueuze, micro-biologische stoffen, klinisch onderzoek, of medisch materiaal vereist extra aandacht en zorgvuldigheid als het gaat om verpakking en transport volgens wetgeving. Dit betekent dat er een specifieke geboden moet worden als er bijvoorbeeld geconditioneerde medische monsters, of geneesmiddelen volgens de GDP (Good Distribution Practice) . Hiervoor kunnen wij u aanbieden met de aangeboden certificeringen volgens actuele wet- en regelgeving op gebied van ADRDGR en GDP.

Medisch transport van medisch materiaal als; diagnostisch materiaal, biologische monsters, infectueuze stoffen of bijvoorbeeld klinische trials en studies,  kunnen wij op verschillende manieren voor u regelen. De SDX koerier komt persoonlijk de zending bij u ophalen en levert deze vervolgens persoonlijk ook weer af op de juiste afdeling. Dit geeft u de zekerheid dat de zending bij de juiste persoon - op tijd - wordt afgeleverd. Hoeft de zending niet direct afgeleverd te worden dan zijn er verschillende andere oplossingen mogelijk, zowel nationaal als internationaal. Zoals een tijdslevering de volgende dag.

Het is ook mogelijk uw medisch materiaal door ons te laten verpakken en klaar te maken voor geconditioneerd vervoer. Dit Amerikaanse van gekoeld diagnostisch materiaal met coldpacks, op kamertemperatuur met speciale gevalideerde verpakkingen tot diepgevroren laboratorium samples op droogijs. De medische koerier neemt de passende verpakkingen, droogijs en coldpacks mee bij het ophalen van het medisch materiaal en zorgt ervoor dat de juiste manier wordt verpakt. Vervolgens zorgen wij ervoor dat uw zending gedurende het gehele transport geconditioneerd blijft, op de juiste temperatuur. Bij een directe rit met een medische koerier, of als de zending overnight naar een nationale of internationale bestemming wordt verstuurd.

uploads/2021/04/patientengegevens-3840x1643px-1110x475.jpg