Loading...

MEDISCH SNELTRANSPORT

Met bijna 23 jaar ervaring zijn onze medische koeriers zeer vertrouwd met Nederlandse ziekenhuizen, klinieken en hun leveranciers. Zo heeft SDX 22 jaar ervaring in het vervoeren van medische en klinische apparatuur, chirurgische instrumenten, beademingsapparatuur, medicijnen van en naar de operatiekamer, CSA, apotheken met biologisch weefsel, bloed, biopsie of andere laboratorium onderzoeksmateriaal.

In deze Covid-19-crisis is het erg belangrijk om medisch (spoed) vervoer vlot voor u af te handelen. SDX is een betrouwbare partner en kan de coronacrisis voor u oplossen via onze medische spoeddienst. Met onze jarenlange ervaring op het gebied van biomedisch transport kunnen wij uw coronatest transport vakkundig te verzorgen.

SDX vervoert nu ook met duurzame e-scooters in Utrecht

De vraagstukken rondom mobiliteit staan de afgelopen jaren steeds hoger op de economische en maatschappelijke agenda. Steden groeien dicht en worden steeds vaker autoluw, de bereikbaarheid staat onder druk en de wens om mobiliteit duurzamer te maken neemt toe.

Micromobiliteit, inzet van e-scooters en/of e-bikes, draagt bij aan de oplossing van deze problematiek. Deze voertuigen zijn namelijk uitstekend in de volle steden flexibel inzetbaar, ze nemen minder plek in en zijn aanzienlijk schoner dan de vervuilende benzine en diesel voertuigen.

Dat is de reden dat SDX haar ‘wagenpark’ heeft uitgebreid met 4 elektrische scooters. In eerste instantie zullen deze ingezet worden voor klein vervoer aan klanten binnen de stadsring van Utrecht. En er zal één voertuig gestationeerd worden buiten Amsterdam, om vanuit daar de rit naar klanten binnen de stadsring per e-scooter te vervolgen. Uiteraard kunnen de scooters worden voorzien van koelboxen om zo te kunnen blijven voldoen aan de wettelijk gestelde eisen voor medisch vervoer.

De benodigde energie, voor het opladen van de scooters, wekt SDX bovendien zelf op. via zonne-energie. Het dak van ons kantoorpand in De Meern en opslag in IJsselstein zijn voorzien van ultramoderne zonnepanelen.

Dit is één van onze duurzame activiteiten om bij te dragen de wereld een stukje groener te maken.

Heeft u voorkeur dat uw kleinere leveringen in de regio Utrecht per e-scooter worden vervoerd, laat het ons dan even weten via info@sdx.nl of bel ons op telefoon 030 241 0106.