Loading...

MEDISCHE DISTRIBUTIE ROUTE

Sinds 2013 is er een unieke samenwerking gestart tussen het AMC, het VUmc en SDX voor de medische distributie tussen de verschillende ziekenhuizen, klinieken en instellingen in de regio groot Amsterdam. Hierdoor zijn de kosten verder gedaald en prestaties verhoogd voor het UMC Amsterdam.

Via onderstaande button kunt u de laatste versie van het spoorboekje (medische distributie route) bekijken en desgewenst downloaden:

 

 

Bovenstaand spoorboekje is de planning van de medische distributie route van het UMC Amsterdam, met daarin alle ziekenhuizen, klinieken en instellingen en de tijden. SDX BV is geselecteerd als partner en huisvervoerder voor veilig transport van medische, biologische en/of gevaarlijke stoffen, in overeenstemming met de wet- en regelgeving gesteld in de Wet Vervoer Gevaarlijke Stoffen (WVGS) evenals het ADR.

Doel van de medische distributie is het bevorderen van de samenwerking tussen de verschillende ziekenhuizen, klinieken en andere instellingen. Dit levert een aanzienlijke kostenbesparing op door het benutten van de inkoopkracht via combinaties.

uploads/2021/04/laboratorium-testen-bloed-3840x2592px-1110x749.jpg