Loading...

UN 1845 DROOGIJS kooldioxide

Wilt u direct droogijs of ook wel koudijs genoemd kopen of bestellen? Dit is mogelijk bij SDX, wij hebben altijd droogijs pellets op voorraad. Daarnaast is het ook mogelijk een bij passende droogijs verpakking te kopen, wij hebben een ruim assortiment polystyreen verpakkingen van 5 t / m 85 liter inhoud.

Er zijn verschillende mogelijkheden voor verschillende applicaties. Droogijs kan onder andere worden gebruikt voor:

  • Het conditioneren van zendingen of producten tijdens transport, bijvoorbeeld voor de medische en levensmiddelen industrie. Droogijs wordt in dit geval meestal gebruikt om producten gevroren te houden, maar droogijs kan ook worden gebruikt als koelmiddel. Droogijs heeft verschillende voordelen, zoals: het behalen van lage temperaturen, er is dus geen invloed van vocht zoals bij nat-ijs.
  • Het creëren van rook voor bij een bruiloft of ander feest, of voor een fotoshoot of beeldopname zoals televisieopnames. De rookmachines die vaak worden gebruikt produceren de rook door het toevoegen van droogijs.

U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met ons opnemen  voor advies (bijvoorbeeld advies over het type droogijs korrel van de grootte van droogijs pellets en de hoeveelheid droogijs dat nodig is per applicatie) of direct droogijs kopen. Graag het verzoek om even van tevoren te laten weten als u langskomt, zeker als het gaat om grotere hoeveelheden droogijs. In verband met de voorraad stellen wij het op prijs als u even laat weten dat u droogijs komt halen. Droogijs kopen is altijd mogelijk tijdens kantooruren.

 

BELANGRIJKE INFORMATIE

Droogijs valt onder gevaarlijke stoffen, bij het vervoer van droogijs dient er dus te worden gewerkt volgens de gevaarlijke stoffen. Dit betekent onder andere het toepassen van de juiste labeling op een zending, een koerier of driver dient de juiste opleiding te hebben gedaan en er aan de regels worden voldaan, zoals de ADR-regels voor over de weg en de IATA-rules for door de lucht.

Droogijs heeft een temperatuur van -79 graden Celsius, het is dus belangrijk om veilig en snel om te gaan met droogijs. De praktische punten die hierbij in acht moeten worden genomen zijn:

  • - Droogijs niet met blote handen aanraken, behandel droogijs met alleen handschoenen.
  • - Droogijs niet in de bestuurderscabine of in de passagiersruimte vervoeren, maar alleen in een afgesloten laadruimte of kofferruimte vervoeren.
  • - Droogijs niet in laag gelegen of slecht geventileerde opslag, maar droogijs alleen in ruimten met voldoende ventilatie laag bij de grond opslaan.
  • - Droogijs niet in afgesloten verpakkingen opslaan en alleen speciaal voor droogijs verpakkingen gebruiken.
  • - Droogijs is geen speelgoed, bewaar droogijs dus buiten het bereik van kinderen.

Bovenstaande punten staan ​​verzameld in één overzichtelijk document. Bekijk hiervoor het veiligheidsblad droogijs. U kunt dit document bijvoorbeeld gebruiken als naslagwerk voor als u van plan bent om droogijs te kopen en met droogijs gaat werken.

 

WEBSHOP

De producten zijn te verkrijgen in de  Webshop.

uploads/2021/04/Droogijs-rookmachine-1110x1667.jpg