Referenties

Aviko logoAviko

Aviko behoort tot de top in de wereld als het gaat om de verwerken van aardappelen tot aardappelproducten. Variërend van frites tot aardappel specialiteiten zoals rösti, aardappelschotels en kant & klaar maaltijden.

 

Goodlife Foods logoGoodlife Foods

Goodlife foods levert een brede range aan overheerlijke snacks. Het assortiment varieert van traditionele Hollandse snacks als frikandel en kroket tot internationale traktaties als loempia en bamirol.

 

VUmc logoVUmc

VUmc is een universitair medisch centrum. Niet alleen patiëntenzorg behoort tot haar taken, ook het verrichten van wetenschappelijk onderzoek en het verzorgen van opleidingen. Onlangs is het gefuseerd met het AMC onder de naam UMC Amsterdam.

 

AMC logoAMC

Het AMC is een academisch ziekenhuis dat is gericht op vernieuwende geneeskunde en medische wetenschap. Onlangs is het gefuseerd met het Vumc onder de naam UMC Amsterdam.

 

Hovon logoHOVON

Stichting HOVON houdt zich bezig met het verbeteren en bevorderen van behandelmethoden voor volwassen patiënten met hematologische kwaadaardige ziekten, zoals kankeronderzoek.