Opslag

U kunt bij ons terecht voor reguliere en geconditioneerde opslag. Bestemd voor het tijdelijk of permanent opslaan van uw goederen in koel of diepvries temperaturen. Onze vestigingen in De Meern en IJsselstein hebben een gunstige ligging in het midden van Nederland.

U kunt uw pallets of dozen, maar ook goederen zoals machines of stand materiaal voor beurzen, op één van onze twee locaties opslaan. Op beide locaties is een klasse 3 beveiligingssysteem geïnstalleerd en in De Meern is tevens cameratoezicht. Al uw goederen staan bij ons altijd veilig opgeslagen conform de Fenex opslagvoorwaarden.

heftruck

Geconditioneerde opslag

SDX biedt geconditioneerde opslag aan, voor zowel gekoelde als gevroren producten, volgens de ISO 9001, ISO 22000 en HACCP 2009 richtlijnen. Met het HACCP controlesysteem kunnen wij een constante kwaliteit waarborgen wat betreft voedselveiligheid, wanneer u uw geconditioneerde voedingswaren bij ons in opslag geeft.

Gespecialiseerde opslag voor medische doeleinden (zoals diagnostisch materiaal) is ook mogelijk. Het materiaal kan opslagen worden met temperaturen van +7 tot -80 graden Celsius in onze geconditioneerde opslagruimtes. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden via onze contactgegevens.

thermometer