Medische verpakkingen UN 3373

SDX levert medische verpakkingen voor de klasse 6.2 en een speciaal ontwikkelde UN 3373 medische verpakking voor het versturen van biologisch of medisch materiaal. De verpakkingen zijn geschikt voor zowel medisch vervoer als geconditioneerd transport wereldwijd.

U kunt direct uit voorraad verpakkingsmateriaal bestellen per e-mail en via de bio-bottle webshop. Wij kunnen ook uw zendingen voor u verpakken en versturen naar bestemmingen wereldwijd.

Heeft u SDX UN 3373 medische verpakkingen in uw bezit en wilt u graag een instructie bij het in elkaar zetten van de doosjes, bekijk dan hier de SDX UN 3373 Verpakkingsinstructie. Verdere informatie over dit product kunt u vinden op de Medical-Pack UN3373 pagina in de bio-bottle webshop.

Polystyreen verpakkingen

De polystyreen verpakkingen (men spreekt ook vaak van EPS verpakkingen of piepschuim dozen) in ons assortiment zijn hygiënisch, sterk, ongevoelig voor vocht en hebben goede isolerende eigenschappen. De polystyreen verpakkingen zijn daarom zeer geschikt voor uw geconditioneerd vervoer.

Wij bieden een ruim assortiment polystyreen verpakkingen aan, met een inhoud van 5 tot 85 liter. Voor aanvullende informatie, zoals de buitenmaat en de binnenmaat van de polystyreen verpakkingen, kunt u de webshop bezoeken (SDX is distribiteur van medische verpakkingen en verkoopt op de bio-bottle webshop ook polystyreen verpakkingen) of contact met ons opnemen. U kunt ook onze droogijs en verpakkingen brochure bekijken.

Bio-Bottle medische verpakkingen

SDX is distributeur van bio-bottle in de Benelux. U kunt de gevalideerde en gecertificeerde medische verpakkingen via ons verkrijgen.

Het bio-bottle assortiment is speciaal ontwikkeld voor het vervoer van biologische monsters en specimen, via diverse modaliteiten, volgens IATA, ADR en IMO of IMDG-code richtlijnen.

De Ultra-Freeze gevalideerde verpakking is speciaal ontwikkeld om een vervoersoplossing te bieden zonder gebruik te maken van droogijs als koelmiddel of vriesmiddel. De Ultra-Freeze is te gebruiken voor biologische, medische of infectueuze samples die gedurende 7 dagen op een gevalideerde temperatuur onder -60 °C of tussen 2 °C en 7 °C bewaard moeten blijven. 

Niet alleen met bio-bottle wordt u de mogelijkheid geboden het maximale bereik van de omgevingstemperatuur te beperken. Wij bieden namelijk ook een assortiment aan van verschillende droogijs sets (polystyreen box met droogijs variërend van 4 t/m 40 kg) en temperatuur gecontroleerde verpakkingen. 

Bekijk de mogelijkheden op de bio-bottle Webshop. 

Bio-Bottle webshop

Het bio-bottle range assortiment is ontwikkeld om biologische monsters, samples en specimen te verzenden via alle modaliteiten, volgens IATA, ADR en IMO of IMDG-code richtlijnen. Bio-bottle levert veilige PI650 verpakkingen voor al uw biologische stoffen transport dat via deze verschillende modaliteiten verloopt. Elke bio-bottle verpakking wordt geleverd met een lekdichte plastic zak (IATA getest), absorberend materiaal, klasse 6.2 label en UN 3373 label. 

Bio-bottle biedt u de beste en grootste medische verpakkingen aan voor infectueuze en niet-infectueuze stoffen van de klasse 6.2. Alle producten zijn 100% recyclebaar en geproduceerd in Nieuw Zeeland. 

De producten zijn te verkrijgen in de bio-bottle Webshop. Of u kunt contact met ons opnemen voor bijvoorbeeld vragen over de producten.

                              Bio-Bottle logo