Medische verpakkingen UN 3373

SDX BV levert o.a. medische en gevalideerde UN verpakkingen voor o.a. klasse UN 6.2 infectueuze stoffen en ook een speciaal ontwikkelde UN3373 biologische stof, categorie B, SDX Med Pack voor het verpakken Verpakkingsinstructie P650 voor het veilig versturen van biologisch- of pathalogische of ander klinisch materiaal. Deze SDX verpakkingen zijn geschikt voor zowel medisch vervoer als geconditioneerd transport wereldwijd.

U kunt direct uit voorraad verpakkingsmateriaal bestellen per e-mail en via de bio-bottle webshop. Wij kunnen ook uw zendingen voor u verpakken en versturen naar bestemmingen wereldwijd.

Heeft u SDX UN3373 Med Pack in uw bezit en wilt u graag een instructie bij het in elkaar zetten van de doosjes? Bekijk dan hier de SDX UN 3373 Verpakkingsinstructie. Verdere informatie over dit product kunt u vinden op de Medical-Pack UN3373 pagina in de bio-bottle webshop.

Polystyreen verpakkingen

Polystyreen verpakkingen ( ook wel EPS, styropor, EPP of piepschuim genoemd) in ons assortiment zijn hygiënisch, sterk, ongevoelig voor vocht en hebben zeer goede isolerende eigenschappen. De polystyreen verpakkingen zijn daarom zeer geschikt voor al uw geconditioneerde vervoer, zoals met droogijs en koelelementen.

Wij bieden een ruim assortiment polystyreen verpakkingen aan, met een inhoud van 5 tot 85 liter. Voor aanvullende informatie, zoals de buitenmaat en de binnenmaat van de polystyreen verpakkingen.

Hier kunt U de webshop bezoeken (SDX is distribiteur van medische verpakkingen en verkoopt op de bio-bottle webshop ook polystyreen verpakkingen) of contact met ons opnemen. Tevens kunt u ook onze droogijs en verpakkingen brochure bekijken.

Bio-Bottle medische verpakkingen

SDX BV is distributeur van medische verpakkingen van o.a. bio-bottle uit Nieuw-Zeeland, voor de Benelux. U kunt de gevalideerde en gecertificeerde medische verpakkingen via ons verkrijgen.

Het bio-bottle assortiment is speciaal ontwikkeld voor het vervoer van biologische monsters en specimen, via diverse modaliteiten, volgens IATA, ADR en IMO of IMDG-code richtlijnenDe Ultra-Freeze gevalideerde verpakking is speciaal ontwikkeld om een vervoersoplossing te bieden zonder gebruik te maken van droogijs als koelmiddel of vriesmiddel. De Ultra-Freeze is te gebruiken voor biologische, medische of infectueuze samples die gedurende 7 dagen op een gevalideerde temperatuur onder -60 °C of tussen 2 °C en 7 °C bewaard moeten blijven. 

Niet alleen met bio-bottle wordt u de mogelijkheid geboden het maximale bereik van de omgevingstemperatuur te beperken. Wij bieden namelijk ook een assortiment aan van verschillende droogijs sets (polystyreen box met droogijs variërend van 4 t/m 40 kg) en temperatuur gecontroleerde verpakkingen. 

Bekijk de mogelijkheden op de bio-bottle Webshop. 

Bio-Bottle webshop

Het bio-bottle range assortiment is ontwikkeld om biologische monsters, samples en specimen te verzenden via alle modaliteiten, volgens DGR; IATA, ADR en IMO of IMDG-code. Bio-bottle levert veilige PI650 en PI620 verpakkingen voor al uw biologische stoffen transport dat via deze verschillende modaliteiten verloopt.

Elke bio-bottle verpakking wordt geleverd met een lekdichte plastic zakje (druk getest op 95 kPa), inclusief absorberend materiaal, klasse 6.2 etiket en UN 3373 etiket. 

Bio-bottle biedt u de beste en grootste medische verpakkingen aan voor infectueuze en niet-infectueuze stoffen van de klasse 6.2. Alle producten zijn 100% recyclebaar en geproduceerd in Nieuw Zeeland.  De producten zijn te verkrijgen in de bio-bottle Webshop. Of u kunt contact met ons opnemen voor bijvoorbeeld vragen over de producten.

                              Bio-Bottle logo