World Link, online opdrachten aanmelden

Wegens onderhoud en updates is World Link tijdelijk niet bereikbaar.

Door onderhoud aan het World Link systeem is het helaas niet mogelijk om in te loggen en World Link te gebruiken. Wij doen ons best ervoor te zorgen dat het onderhoud zo snel mogelijk klaar is. De verwachting is dat het onderhoud enkele dagen gaat duren. Tot die tijd kunt u uw opdrachten mailen naar info@sdx.nl en zullen wij op die manier de opdracht verwerken. Uiteraard vinden wij het heel vervelend dat u momenteel niet gebruik kunt maken van de service die u gewend bent.

Onze excuses voor het ongemak.

Het SDX team

 

Met behulp van het World Link systeem kunt u bij ons uw opdrachten online aanmelden. U voert in wat u wilt versturen, waarheen en wanneer. Vervolgens vervoert SDX uw zending volgens de door u opgegeven condities.

login button World Link

Het is mogelijk om zelf uw zendingen online te volgen tijdens het transport, via Track & Trace. Uiteraard wordt u door SDX op de hoogte gehouden van de actuele status van uw zending. Naast het invoeren van opdrachten kunt u via World Link ook aflevergegevens bekijken en facturen inzien en downloaden.

De voordelen van World Link

  • Gemak: eenvoudig en snel opdrachten online aanmelden.
  • Overzicht: aflevergegevens bekijken en facturen inzien.
  • Efficiënt: alle informatie over uw opdrachten in één overzicht.

Er is een handleiding opgesteld die u kunt raadplegen met informatie over het gebruik van World Link. Hierin is stap voor stap uitgelegd hoe World Link werkt. U kunt hier de World Link handleiding downloaden en bekijken.

Heeft u interesse in het gebruik van World Link; het gemak van opdrachten online aanmelden en inzicht in aflevergegevens en facturen? Neem dan contact met ons op voor een account.