Loading...

DOCUMENT & PAKKET SERVICE

Een document of pakket (laten) versturen kan op vele manieren.

De snelste manier is een directe koerier. U laat ons weten wanneer de zending kan worden opgehaald, op het afgesproken tijdstip haalt de SDX chauffeur uw zending op en bezorgt deze conform gemaakte afspraken bij de ontvanger.

Per express wordt de zending de volgende werkdag of de snelst mogelijke volgende werkdag afgeleverd, wereldwijd. Als de zending minder spoed heeft en lagere kosten de voorkeur hebben, dan is onze economy service de beste optie.

U kiest de service, wij regelen vervolgens het transport van uw enveloppen, pakketten of vracht. Ook voor uw importzendingen! Als onafhankelijk logistiek intermediair werkt SDX uitsluitend samen met diverse betrouwbare transportpartners wereldwijd. Elke geselecteerde transportpartner heeft eigen specialismes; per land, product en service. Het transport verloopt op deze manier altijd via de meest betrouwbare en gespecialiseerde partner.

Wilt u iets laten vervoeren? Dan zijn er verschillende zaken die geregeld moeten worden. Er moet bijvoorbeeld een vervoersdocument worden opgemaakt, of er moeten douaneformaliteiten worden afgehandeld voor zendingen buiten de EU. U vertelt ons wat u wilt versturen, waar naartoe en wanneer. Wij doen de rest. Zo houdt u tijd over voor andere werkzaamheden.

Dus wilt u;

• express of economy service door een gespecialiseerde partner;

  • • vervoersdocumenten niet meer zelf invullen;
  • • douaneformaliteiten niet meer zelf afhandelen.

Kies dan voor SDX

Wilt u meer informatie of een offerte ontvangen?  U kunt ons via deze link bereiken voor vragen en advies.

uploads/2021/04/pakket-document-dhl-3840x3437px-1110x994.jpg