Loading...

LUCHTVRACHT VERVOER

Luchtvrachtexpediteurs zijn de intermediairs tussen klanten en luchtvaartmaatschappijen. U kunt als klant niet rechtstreeks bij de luchtvaartmaatschappij boeken, dit moet altijd via een luchtvrachtexpediteur die is aangesloten bij IATA (International Air Transport Association).

LUCHTVRACHTEXPEDITEUR 

Net als het wegtransport bemiddelen luchtvrachtexpediteurs tussen de klant en verschillende vervoerders (in dit geval luchtvaartmaatschappijen). Maar de luchtvrachtagent doet meer, hij kan ook de goederen verzekeren, douanedocumenten opmaken en zorgen voor het juist opmaken van de luchtvrachtbrief. Zo zorgt de luchtvrachtagent er bijvoorbeeld ook voor dat de vracht op tijd wordt opgehaald en afgeleverd bij de luchtvrachtafhandelaars op de luchthaven. Een goede luchtvrachtagent selecteert op verschillende punten een luchtvaartmaatschappij. Hij moet rekening houden met de gewenste levertijd en controleren of de luchtvaartmaatschappij genoeg ruimte heeft op de vlucht die hij wil boeken.

Als onafhankelijk logistiek intermediair werkt SDX uitsluitend samen met diverse betrouwbare luchtvracht partners wereldwijd.

SDX ERKEND LUCHTVRACHTEAGENT 

Eenbedrijf kan de status Erkend Agent of Bekende Afzender aanvragen. Uw luchtvracht kan dan sneller luchthavens en vliegtuigen bereiken. Ook krijgt uw bedrijf geen extra beveiligingsmaatregelen opgelegd. SDX is ERKEND LUCHTVRACHTAGENT en geregisteerd in de database van de overheid.

 

Als onafhankelijk logistiek intermediair werkt SDX uitsluitend samen met diverse betrouwbare luchtvracht partners wereldwijd.

uploads/2022/03/Zendingen-in-de-laadruimte-van-een-vliegtuig-1110x1120.jpg