Loading...

Voeding-sample.jpg

VOEDINGSMIDDELEN VERVOER

Heeft uw klant bijvoorbeeld interesse in een nieuw product en wilt u een sample toesturen? Of moeten er foto's worden gemaakt door de fotograaf voordat een nieuw product in het assortiment wordt opgenomen? Voor al het transport van voedingsmiddelen, zoals bijvoorbeeld bevroren snacks, hebben wij een oplossing.

Aan voedingsmiddelen vervoer worden hoge eisen gesteld. Vaak betreft het een bederfelijk product en moet het product gekoeld of gevroren worden verstuurd. Daarbij moet aan de voedselveiligheid eisen worden voldaan. SDX is BRC S&D gecertificeerd en beschikt over de juiste middelen om het transport van uw levensmiddelen te verzorgen.

GECONDITIONEERD VERVOER

Uw producten kunnen gekoeld en diepgevroren worden verstuurd met behulp van isolerende verpakkingen op coldpacks en droogijs, desgewenst kunnen wij uw opdracht ook via koel- of vriestransport verzorgen.

Wilt u uw voedingsmiddelen geconditioneerd en gedurende het gehele transport op een constante temperatuur versturen? Dan bieden wij u graag onze verschillende vervoersoplossingen aan.

Indien gewenst kunnen wij de voedingsmiddelen tijdens het geconditioneerde vervoer (zoals droogijs zendingen of zendingen op koelelementen) monitoren door een gevalideerde temperatuurlogger bij te voegen. U ontvangt dan de gemeten temperatuur in een grafiek. Alle temperatuurloggers zijn gevalideerd volgens de voedselveiligheidseisen.