Loading...

MEDISCHE KOERIER

Met bijna 23 jaar ervaring zijn onze medische koeriers zeer vertrouwd met Nederlandse ziekenhuizen, klinieken en hun leveranciers. Zo heeft SDX ervaring in het vervoeren van medische en klinische apparatuur, chirurgische instrumenten, beademingsapparatuur, medicijnen, transport voor de sterilisatieafdeling en apotheken, zoals biologisch weefsel, bloed, biopsie of andere laboratorium of onderzoeksmateriaal.

In deze Covid-19-crisis is het erg belangrijk om medisch (spoed) vervoer vlot voor u af te handelen. SDX is een betrouwbare partner en biedt u oplossingen via onze medische spoeddienst. Met onze jarenlange ervaring op het gebied van medisch transport kunnen wij uw coronatesten vervoer vakkundig te verzorgen.

SDX VERVOERT NU OOK MET DUURZAME E-SCOOTERS IN UTRECHT

De vraagstukken rondom mobiliteit staan de afgelopen jaren steeds hoger op de economische en maatschappelijke agenda. Steden slibben dicht en worden steeds vaker autoluw, de bereikbaarheid staat onder druk en de wens om mobiliteit duurzamer te maken neemt toe.

Micromobiliteit, inzet van e-scooters en/of e-bikes, draagt bij aan de oplossing van deze problematiek. Deze voertuigen zijn namelijk uitstekend inzetbaar in de volle steden. Ze nemen daarnaast minder plek in en zijn aanzienlijk schoner dan de vervuilende benzine en diesel voertuigen.

Dit is de reden dat SDX haar ‘wagenpark’ heeft uitgebreid met 4 elektrische scooters. In eerste instantie zullen deze ingezet worden voor klein vervoer aan klanten binnen de stadsring van Utrecht. En er zal één voertuig gestationeerd worden buiten Amsterdam, om vanuit daar de rit naar klanten binnen de stadsring per e-scooter te vervolgen. Uiteraard kunnen de scooters worden voorzien van koelboxen om zo te kunnen blijven voldoen aan de wettelijk gestelde eisen voor medisch vervoer.

De benodigde energie, voor het opladen van de scooters, wekt SDX bovendien zelf op. via zonne-energie. De daken van ons kantoorpand in De Meern en opslag in IJsselstein zijn voorzien van ultramoderne zonnepanelen.

Dit zijn een paar van onze duurzame activiteiten om de wereld een stukje groener te maken.

 

uploads/2021/06/Busje-SDX-BV-1110x700.jpg