Loading...

Bio-Bottle-Bio-Freeze.jpg

BIOLOGICAL SERVICES

Via onze biological services is het mogelijk om een uitgebreid assortiment speciaal ontwikkelde medische, gevalideerde en geconditioneerde verpakkingen en droogijs aan te bieden om medisch transport te verzorgen onder alle mogelijke condities.

Door het toepassen van nieuwe technologie is het gebruik van droogijs niet altijd nodig, onder andere als het gaat om bestemmingen waar geen zending met droogijs naartoe mag worden verstuurd. Het transport met deze speciale medische verpakkingen valt dan niet onder gevaarlijke stoffen vervoer, bij zendingen met droogijs is dit wel het geval. Op aanvraag kan ook een validatierapport worden verkregen voor de medische verpakkingen.

U kunt alle producten bekijken in de SDX webshop.

TRANSPORT ZONDER DROOGIJS

De revolutionaire medische gevalideerde verpakkingen zijn speciaal gemaakt voor het transport van klasse UN 6.2 stoffen van de categorie A en B; biologische stoffen of klinisch chemische samples van laboratoria, ziekenhuizen, klinieken en andere instellingen.

Tevens zijn deze medische verpakkingen de grootste druk geteste en UN goedgekeurde verpakkingen op de wereldwijde markt. Zonder gebruik te maken van droogijs is het nu mogelijk om zendingen tot 100 uur gevalideerd op de juiste temperatuur te houden met de Bio-Freeze, Ultra-Freeze of Max-Freeze. 

Met deze medische verpakkingen worden uw zendingen onder dezelfde condities verstuurt als zendingen die op droogijs zijn verpakt.

OVERIGE SERVICES

Bekijk in onze webshop ook de overige producten en diensten, zoals: het bestellen van droogijs en coldpacks of overige logistieke middelen, consultancy diensten en ADR cursussen.