Loading...

MEDISCH TRANSPORT

Transport van medisch materiaal als; diagnostisch materiaal, biologische monsters, infectueuze stoffen of bijvoorbeeld klinische trials en studies,  kunnen wij op verschillende manieren voor u regelen, bijvoorbeeld met een medische koerier.

Vooral als het gaat om infectueuze stoffen, micro-biologische stoffen, klinisch onderzoek, of medisch materiaal is er extra aandacht en zorgvuldigheid gevraagd als het gaat om verpakking en transport volgens ADR en DGR wet- en regelgeving. Dit betekent dat er specialisme geboden moet worden als er bijvoorbeeld geconditioneerde medische monsters, of geneesmiddelen volgens de GDP (Good Distribution Practice) dienen te worden verzonden. Hiervoor kunnen wij u diensten aanbieden volgens de juiste certificeringen en actuele wet- en regelgeving op het gebied van ADRDGR en GDP.

De SDX-koerier haalt uw zending persoonlijk op en levert deze persoonlijk af bij de juiste afdeling. Zo weet u altijd zeker dat de goederen op tijd bij de juiste persoon worden afgeleverd. Als de goederen niet onmiddellijk hoeven te worden afgeleverd, zijn er tal van andere oplossingen beschikbaar, waaronder binnenlandse en internationale verzending met expres- of economy-services, of levering op de volgende dag.

Het is ook mogelijk uw medisch materiaal door ons te laten verpakken en klaar te maken voor geconditioneerd vervoer. Dit varieert van gekoeld diagnostisch materiaal met coldpacks, tot diepgevroren laboratorium samples op droogijs in speciale gevalideerde verpakkingen. De medische koerier neemt de juiste verpakkingen, droogijs en coldpacks mee bij het ophalen van het medisch materiaal en zorgt ervoor dat de zending op de juiste manier wordt verpakt. Vervolgens zorgen wij ervoor dat uw zending gedurende het gehele transport geconditioneerd blijft, op de juiste temperatuur. Of dit nu een directe rit betreft met een medische koerier, of een zending die overnight naar een nationale of internationale bestemming wordt verstuurd.

uploads/2022/03/laboratorium-sample-1110x833.jpg