Levensmiddelen vervoer

Heeft uw klant bijvoorbeeld interesse in een nieuw product en wilt u een sample toesturen? Of moeten er foto’s worden gemaakt bij de fotograaf, alvorens het nieuwe product in het assortiment wordt opgenomen? Voor al het levensmiddelen vervoer hebben wij een oplossing.

Aan levensmiddelen vervoer worden hoge eisen gesteld. Vaak is een product bederfelijk en moet het gekoeld of gevroren worden getransporteerd. Daarbij moet aan de hygiënecode HACCP richtlijnen worden voldaan. SDX BV is ISO 22000 gecertificeerd en beschikt over de juiste middelen om het transport van uw levensmiddelen aan deze hoge eisen te laten voldoen.

snacks

Geconditioneerd vervoer

Uw producten kunnen gekoeld en gevroren worden verstuurd met behulp van koel- en vrieswagens, of met isolerende verpakkingen op coldpacks en droogijs. Wilt u uw levensmiddelen geconditioneerd en gedurende het gehele transport op een constante temperatuur versturen, dan bieden wij u graag onze verschillende vervoersoplossingen aan.

Indien gewenst kunnen wij de levensmiddelen tijdens het geconditioneerd vervoer monitoren door een temperatuurlogger bij te voegen. U ontvangt dan de gemeten temperatuur in een temperatuur grafiek.

temperatuurmeter

Hygiƫnecode (HACCP) richtlijnen

Bij het ophalen, verpakken en transport van uw zending werken wij volgens de richtlijnen van de hygiënecode (HACCP). Dit betekent dat wij voedselveilig omgaan met uw product.

SDX BV is ISO 22000 gecertificeerd en beschikt over de juiste middelen om het transport van uw levensmiddelen aan deze hoge eisen te laten voldoen volgens huidige wet- en regelgeving. 

Wet- en regelgeving bij transport

Voor het verzorgen van uw levensmiddelen vervoer zijn wij gecertificeerd en alle medewerkers zijn opgeleid volgens de huidige wet- en regelgeving. Dit houdt in dat wij de benodigde papieren voor u in orde maken en elk type levensmiddelen vervoer kunnen en mogen verzorgen. Hierbij moet u denken aan het volgende: