Medische distributie

Sinds 2013 is er een unieke samenwerking gestart tussen het AMC, het VUmc en SDX BV voor de medische distributie tussen de verschillende ziekenhuizen, klinieken en instellingen in de regio groot Amsterdam. Hierdoor zijn de kosten verder gedaald en prestaties verhoogd voor AMC en VUmc ziekenhuis.

Via de volgende link kunt u de laatste versie van de Medische distributie lijst - het spoorboekje (medische distributie route 2020) bekijken van het UMC Amsterdam, met daarin alle ziekenhuizen, klinieken en instellingen en de tijden.

SDX BV is geselecteerd als partner en huisvervoerder voor veilig transport van medische, biologische en/of gevaarlijke stoffen, conform wet- en regelgeving gesteld in de HACCP, GDP, DGR, VLG, VOG en de Wet vervoer gevaarlijke Stoffen (WVGS) alsmede het ADR. Doel van de medische distributie is het bevorderen van de samenwerking tussen de verschillende ziekenhuizen, klinieken en andere instellingen. Dit levert een aanzienlijke kostenbesparing op door het benutten van de inkoopkracht via combinaties.

Voor meer informatie kunt u een bericht sturen naar: info@sdx.nl. Of bellen met telefoonnummer: 030 - 241 01 06.

Medische Distributie per koerier