Regulier vervoer

Wilt u iets laten vervoeren, dan zijn er verschillende zaken die geregeld moeten worden. Er moeten bijvoorbeeld diverse documenten worden opgemaakt, zoals een vervoersdocument. Of er zijn douaneformaliteiten waar aan dient te worden voldaan, zoals het opmaken en bijvoegen van een commercial invoice.

U vertelt ons wat u wilt versturen, waar naartoe en wanneer. Wij doen de rest. Zo houdt u tijd over voor andere werkzaamheden. Voor meer informatie over regulier vervoer kunt u ook de gewoon vervoer brochure bekijken.

 

pakketten op transportband

Koerier bestellen

Het bestellen van een koerier is meestal de snelste manier om uw zending naar de eindbestemming te brengen. Uw zending wordt opgehaald door een ADR en GDP opgeleide spoedkoerier, dit gaat via een landelijk netwerk van ERKEND KOERIER leden. De koerier haalt de zending bij u opgehaald en rijdt vervolgens direct door naar de eindbestemming en dan wordt uw zending persoonlijk afgeleverend en/of op gewenste afdeling. Ook voor koel, diepvries, kamertemperatuur en gevaarlijke stoffen vervoer kan een spoedkoerier worden ingeschakeld.

U kunt voor uw opdracht kiezen uit kleine en grote voertuigen, van bestelwagen tot bakwagen. Via ons landelijk koeriersnetwerk kunnen wij uw opdracht snel uitvoeren. Indien nodig met een ADR opgeleide ERKEND KOERIER voor bijvoorbeeld voor ook infectueuze stoffen zoals als bloed of biopten.

Telefoonnummer: 030 - 241 01 06.

bus voor koeriersdiensten

Enveloppen en pakketten versturen

Een envelop of pakket versturen kan per koerier, of met een express of economy service naar bestemmingen over de hele wereld.

De snelste manier is een directe koerier. Per express wordt de zending, indien mogelijk, de volgende werkdag afgeleverd, wereldwijd. Als de zending minder spoed heeft en lagere kosten de voorkeur hebben, dan is economy de beste optie. U kiest de service, wij regelen vervolgens het transport van uw enveloppen en pakketten. Ook voor uw importzendingen!

 

pakket met fragile tape

Pallets en vracht vervoeren

Als onafhankelijk intermediair werken wij samen met diverse betrouwbare transport partners.

Elke transport partner is gespecialiseerd per land of in een bepaalde service (of heeft meerdere landen als specialisatie) in het ophalen en afleveren van pallets of vracht. Het transport van uw pallets en vracht verloopt zodoende altijd via de meest betrouwbare en gespecialiseerde transportpartner.

 

pallet met dozen