Loading...

VISIE & MISSIE

De aankomende jaren wil SDX BV zich verder blijven specialiseren op het gebied van geconditioneerde goederen, medische en polystyreen verpakkingen, gevaarlijke stoffen en verzendingen met een tijdkritisch karakter. Naast het vervoer van deze goederen, worden de logistieke activiteiten daaromheen steeds belangrijker. Zoals nieuwe biomedische verpakkingen, advies en het verzorgen van functie-specifieke gevaarlijke stoffen opleidingen voor verschillende branches, bijvoorbeeld voor de gezondheidszorg en de levensmiddelen branche. 

SDX Consultancy BV
Door de steeds complexer wordende wet- en regelgeving over het transport en de opslag van gevaarlijke stoffen, zal de dienstverlening ook een adviserende rol innemen. Hierdoor kunt u nu ook voor uw vragen over gevaarlijke stoffen of over (luchtvracht) beveiliging bij SDX Consultancy BV terecht. Daarnaast is het mogelijk om een opleiding te volgen op het gebied van gevaarlijke stoffen voor verschillende modaliteiten, de zogenaamde bewustwordingOok is het mogelijk om e-learing te volgen via Dangerous Goods Online BV.

Medische verpakkingen
Sinds eind 2014 importeur van Bio-Bottle geworden in de Benelux, medische verpakkingen voor infectueuze stoffen, zogenaamde temperature controlled validated medical packaging. Deze bio-bottle en SDX MED UN3373 verpakking zijn te vinden in de Bio-Bottle webshop.

ICT
Als logistiek dienstverlener willen wij graag onze klanten ontlasten van dagelijkse logistieke activiteiten. Sterke integratie van logistiek en ICT draagt hier aan bij, bijvoorbeeld door online zendingen aan te melden of het transparant maken van de status van zendingen via Track & Trace.

Bekijk de World Link pagina voor als u meer informatie wilt over World Link of een online account.