Loading...

WORLD LINK; ONLINE AANMELDEN EN TRACEREN ZENDINGEN

Met behulp van het handige World Link systeem kunt u rechtstreeks bij ons uw opdrachten online aanmelden. U voert in wat u wilt versturen, waarheen en wanneer. Vervolgens vervoert SDX uw zending volgens de door u opgegeven condities. Het is mogelijk om zelf uw zendingen online te volgen tijdens het transport, via Track & Trace. Uiteraard wordt u door SDX op de hoogte gehouden van de actuele status van uw zending.

Naast het invoeren van opdrachten kunt u via World Link ook aflevergegevens bekijken en facturen inzien en downloaden. De voordelen van World Link Gemak: eenvoudig en snel opdrachten online aanmelden. Overzicht: aflevergegevens bekijken en facturen inzien. Efficiënt: alle informatie over uw opdrachten in één overzicht. Er is een handleiding opgesteld die u kunt raadplegen met informatie over het gebruik van World Link. Hierin is stap voor stap uitgelegd hoe World Link werkt. U kunt hier de World Link handleiding downloaden en bekijken.

Heeft u interesse in het gebruik van World Link; het gemak van opdrachten online aanmelden en inzicht in aflevergegevens en facturen? Neem dan contact met ons op voor een account of bel 030-2410106.